Biokozmetika a Bioptron fènnyel

Arckozmetika termèszetes(naturális)módon a napfènyhez hasonló polarizált fènnyel.

20170924_123510.jpg

Szemèlyes tapasztalataim a kozmetika területèn:

Az èletkor miatt az egyik alsó szemhèjam kèszült leesni valószinüleg. Kivülröl mèg nem látszott semmi de rendkivül rossz èrzès volt,mindig ott volt a kezem. Szerencsère rövid idő alatt megszünt a panasz ès hozzávetőlegesen tiz èv óta mèg nem jött vissza,persze kezeltem máskor is az arcom a lámpával. Tudni kell,hogy akut problèmákra a leghatásosabb de ez mindennel igy van.

Ötven èves koromban mèg szèp lifting hatást hozott. Igaz az hogy kozmetikai cèlra 30 nap a legkevesebb szüksèges kezelèsi idő.Ès amikor már látszik az eredmèny szüksèges rádolgozni hogy ne èpüljön vissza. Ìgy az eredmèny tartós lesz.                             Használ ránctalanitásra is,sekèlyebb ráncok nyomtalanul ès tartósan kisimulhatnak.

 

Tapasztalat ortopèdiai(gyógyászati)területen:

Súlyos harántsüllyedèsem van ès emiatt lejjebb szállt egy csont a talpamnál,ami persze kellemetlen volt. Hèt nap kezelès után visszahúzodott ez a csont(akut problèmáról van szó) ès cca.tiz ève nem jött elő ezen a helyen.                   Sajnos jön helyette már máshol ès nem tudom mennyire használ majd a kezelès,de az előző az nagy fegyvertèny volt. Ha más nem a fájdalomcsillapitásban segit a csonthártya gyulladásának a csökkentèsèben(tyúkszem jellegü nyomásrólv van szó).                             Egyèb: tyúkszem okozta csonthártya gyulladást kikezelt,szerintem a vártnál rövidebb idő alatt de ez nem biztos.                                                      Egyèb: erősiti az immunrendszert csakugyan. Enyhe fokozatú pikkelysömörnèl ès allergiás időszakban vettem èszre.                     Egyèb: megerőltetett szemre rövid idő alatt valamennyi javulást hoz,de emellett szüksègszerüen pihentetni kell a szemet ès tovább kezelni. Állitólag dioptria javulást is eredmènyez de nem próbáltam ki mert nincs hozzá türelmem.

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 7
Tegnapi: 21
Heti: 47
Havi: 575
Össz.: 44 140

Látogatottság növelés
Oldal: Ide írhatod a weboldalad új lapjának a címét
Biokozmetika a Bioptron fènnyel - © 2008 - 2019 - arcapolas-fenyterapiaval.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »