Biokozmetika a Bioptron fènnyel

Arckozmetika termèszetes(naturális)módon a napfènyhez hasonló polarizált fènnyel.

Bioptron lámpa működés közben

A Wikipédia leírása szerint a természetgyógyászat a természetben megtalálható anyagok gyógyító hatásának az alkalmazásával foglalkozik az ember természetes öngyógyító képességének segítségével.

A Bioptron fény polarizált fény, ami a természetben is fellelhető csak nem koncentráltan formában. A polarizált fény hatékonysága azonban a koncentráció mértékétől függ. A Bioptron fény polarizáltságának foka 95százalék, ami magas értéknek számít. 

A Bioptron fény a napfénynek egy szegmensét képviseli, amelyet a leghatékonyabban használhatunk fel a szervezetünk épülésére. A napfényt szimulálja, így a napfény tulajdonságainak megfelelően a szervezet biológiai rendszerére gyakorol hatást. A bőrrel való érintkezés során láncreakció szerűen élettani folyamatokat indít be, a szervezet biológiai folyamatait aktiválja.

Ezt a gyógyító képességét és egyéb jótékony hatásait használjuk a gyógyászatban, a természetgyógyászatban és a kozmetikában egyaránt. A különböző célú kezeléseket lokálisan alkalmazzuk, a hatásmechanizmusát szerint azonban hat a szervezet egészére is. Serkenti az immunrendszert, ami a szervezet öngyógyító potenciálját támogatja. Gyorsítja az anyagcserét, így növeli a tápanyag és az oxigén szállítását a sejtekhez, és gyorsítja a nyirokkeringést is, és ezzel a méregtelenítést.

 

 

 

 





Weblap látogatottság számláló:

Mai: 14
Tegnapi: 21
Heti: 54
Havi: 582
Össz.: 44 147

Látogatottság növelés
Oldal: Ide írhatod a weboldalad új lapjának a címét
Biokozmetika a Bioptron fènnyel - © 2008 - 2019 - arcapolas-fenyterapiaval.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »