Biokozmetika a Bioptron fènnyel

Arckozmetika termèszetes(naturális)módon a napfènyhez hasonló polarizált fènnyel.

20171012_154714.jpg

A Bioptron fény története a lézerkutatásokkal kezdődik. 

Dr. Fenyő Márta fiatal biofizikusként a lézerfény biológiai hatásait kutatta, így került kapcsolatba Mester Endre professzorral aki három féle lézerrel gyógyított lábszárfekélyeket sikerrel.

Fenyő Márta a kutatócsoportjával felismerte, hogy ezeknek a nehezen gyógyuló sebeknek a viszonylagos gyors gyógyulása a lézerfény polarizált voltának a következménye.

A speciális és költséges lézerfényhez a helyhez kötöttsége miatt azonban aránylag kevesen jutottak hozzá, ezért szerette volna mindenki számára elérhetővé tenni ezt a terápiás lehetőséget.

Megszerkesztettek egy polarizált fényt kibocsájtó készüléket, ami a Bioptron lámpa elődje volt. Tapasztalati úton majd klinikai kutatások révén rájöttek arra is, hogy a polarizált fény serkenti az immunrendszert, valamint a vörösvértestek több oxigént képesek megkötni és elszállítani a sejtekhez.

A Bioptron fény a napfényt szimulálja, a napfény tulajdonságának megfelelően a szervezet biológiai rendszerére van hatással. Az emberi szervezet a fényenergiát elektrokémiai energiává majd biológiai folyamatokká alakítja. A bőr speciális fényérzékeny sejtjeiben keletkező folyamatok láncreakció szerűen másodlagos válaszokat idéznek elő, így a Bioptron fény a lokális alkalmazás mellett a szervezet egészére is hatással van.

Az igazolt gyógyhatásai és jótékony hatásai miatt bevált és kedvelt módszer lett az elmúlt húsz év alatt.

 

A nemegyszer pejoratív értelemben csodalámpának aposztrofált Bioptron lámpa nemzetközi szabadalmi oltalom alatt állt, a hatásainak vizsgálata pedig húsz éve klinikai kutatások tárgya és tudományos dokumentáción alapulnak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 3
Tegnapi: 21
Heti: 43
Havi: 571
Össz.: 44 136

Látogatottság növelés
Oldal: A gyógyító Bioptron fény
Biokozmetika a Bioptron fènnyel - © 2008 - 2019 - arcapolas-fenyterapiaval.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »