Biokozmetika a Bioptron fènnyel

Arckozmetika termèszetes(naturális)módon a napfènyhez hasonló polarizált fènnyel.

 

A Wikipedia leírása szerint a természetgyógyászat a szervezet öngyógyító képességének felhasználásával és segítésével a természetben fellelhető gyógyító és jótékony hatású anyagok felhasználása terápiás célokra.

Bioptron fény természetes minőségű fény, amely napfény egy hatékony részét képviseli. A napfénynek megfelelően a szevezet biológiai rendszerére van hatással, ezért helioterápiának is tekinthető. A napfénnyel való gyógyítást már évezredekkel ezelőtt alkalmazták mert felismerték a napfény gyógyító erejét, a tudományos háttere nélkül. A fényterápia a természetgyógyászat egyik elismert eleme, területe.

Másképp megfogalmazva alternatív gyógymód, abban az esetben amikor monoterápiaként alkalmazható. A Bioptron fényterápiát az esetek többségében komplementer; kiegészítő terápiaként használjuk.

A Bioptron fényterápia behozhatatlan előnye a helioterápiával szemben, hogy nem függ évszakoktól, az időjárás változásaitól, nem tartalmazza a káros UV sugarakat, tetszőleges időben használható és szükség szerint adagolható a fény intenzitása miatt.

A természetgyógyászat a szervezet öngyógyító képességére is támaszkodik illetve segíti, így ebben a tekintetben is illeszkedik a természetgyógyászat rendszerébe mert egyik hatása az immunrendszer serkentése.

Kozmetikai aspektusában ez úgy illik a természetgyógyászat és alternatív terápiák rendszerébe, hogy bár a lámpa átmérőjének mérete miatt lokálisan alkalmazzuk,- esetünkben ez arcfelület, dekoltázs, stb.- a biológiai hatásmechanizmus révén az egész szervezetre pozitív hatással van. Természetesen jelentős szerepet kap a gyógykozmetikában is, valamint kiváló alternatíva azok számára akik allergiásak vegyi anyagokra, akár növényi összetevőkre is.20171012_154714.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 1
Tegnapi: 21
Heti: 41
Havi: 569
Össz.: 44 134

Látogatottság növelés
Oldal: A Bioptron fényterápia természetgyógyászat
Biokozmetika a Bioptron fènnyel - © 2008 - 2019 - arcapolas-fenyterapiaval.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »